Претрага

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger zvezde prolećne kampanje nemačkog brenda Brax

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger BRAX

Iako su oboje u sportskoj penziji, akcije im u životu uopšte ne nedostaje. Trčanje za decom, a sad ih imaju troje, svakako ih održava u formi, ali uvek ima mesta za još neke izazove. Modne, na primer. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger poslednjih sezona su zaštitna lica brenda Brax.

Lepa teniserka i čuveni fudbaler nedavno su snimili kampanju za novu, prolećnu kolekciju popularne nemačke modne kuće. U prethodnim reklamama videli smo kako se međusobno takmiče, Ana se oprobala i na skejtu, ali sada su u nešto drugačijem fazonu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger BRAX

Opuštena, sportska elegancija, tako bi se mogao opisati Brax stil. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger predstavljaju nam modele koji se savršeno uklapaju u ni toplo, ni hladno prelazni period, sa naglaskom na prolećnim temama, bojama i kombinacijama.

Linijom dominiraju kratke jakne, šarene pantalone, bele patike… Sve odiše vedrim tonovima i komadima sa cvetnim printovima, idealnim za svaku priliku. Pošto, kao i uvek, postoji i ženski i muški segment, možete da uskladite kombinacije sa lepšom, odnosno jačom polovinom.

Ana ivanović i Bastijan Švajnštajger BRAX

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su skladan par, uživaju u svakom trenutku zajedničkog života i zaljubljeni su kao prvog dana, pa pozitivnim vibracijama odiše i njihov stil. Brend nije mogao da nađe bolja zaštitna lica!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger BRAX

Fotografije: BRAX

Podelite:

Povezane vesti

Претрага