Претрага

Converse i Swarovski kultne “starke” optočili kristalima

Converse i Swarovski Chuck 70 De Luxe Squared

Converse i Swarovski udružili su kreativne snage, a kao rezultat kolaboracije stižu nam patike Chuck 70 De Luxe Squared, redizajnirani klasik koji u novom obliku spaja luksuz i street style. Značajni elementi unapređenog vizuelnog identiteta uključuju transformaciju tradicionalnog, zaobljenog Chuck Taylor All Star vrha u smelu, kvadratnu verziju.

Uprkos inovacijama, patika je najvećim delom zadržala klasičan Converse DNK – platno, gumu i prepoznatljivu All Star aplikaciju, koja nam ovog puta dolazi u osmougaonom obliku.

A sad ono najsjanije! Swarovski je kolaboraciju oplemenio svojim 125-godišnjim nasleđem očaravajućeg dizajna i svaki par ukrasio sa preko 1.300 kristala. Luksuzni momenat na prvi pogled pruža oštar kontrast kultnom gornjem delu patike, ali bez sumnje donosi jedinstvenu igru svetlosti i teksture.

Cena Converse x Swarovski Chuck 70 De Luxe Squared modela još nije poznata. Patike će se naći u prodaji od 1. februara i biće dostupne preko zvaničnog web sajta brenda, kao i na odabranim prodajnim mestima.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага