Претрага

Dženifer Lopez pokazala prazničnu dekoraciju luksuzne vile u Los Anđelesu

Dženifer Lopez
Collage by Lookbook

Dženifer Lopez (54) ponosno je predstavila novogodišnju jelku serijom fotografija na Instagramu – i pustila da prizori govore umesto reči.

Zanosna pevačica i glumica pozirala je ispred raskošne smreke ukrašene šišrakama prekrivenih snegom, lampicama toplih tonova i zlatnim kuglama.

Džej Lo prazničnom dekorisanju doma pristupa veoma ozbiljno (prošle godine čak je imala temu – kolibri), pa su se tako u dnu jelke našli pokloni koji koloristički prate koncept ukrasa.

Za kompletan utisak tu je i adekvatan autfit upotpunjen bleštavim Gucci sandalama.

Brojne zvezde pohvalile su Dženifer i njenu novogodišnju jelku, uključujući Paris Hilton, koja je kratko napisala: Stunning!

Dženifer Lopez
JLO / INSTAGRAM

Slavna latinoamerikanka pozirala je u svom domu na Beverli Hilsu koji deli sa suprugom Benom Aflekom (51). Par je proletos kupio luksuznu nekretninu vrednu 60 miliona dolara. Na skoro sedam hiljada kvadrata raspoređeno je sve što možete da zamislite: 12 spavaćih soba, 24 kupatila, sportski kompleks na otvorenom sa terenima za košarku i piklbol, stanovi za poslugu, garaže… Od radoznalih pogleda imanje štite palme, borovi i ostalo rastinje tipično za jug Kalifornije.

Kupovina novog doma usledila je nekoliko meseci nakon što je zvezda filma Merry Me oglasila prodaju svoje vile na Bel Eru, elitnom rezidencijalnom kvartu Los Anđelesa. Isto je učinio i Aflek sa svojom LA nekretninom.

Duo Benifer obnovio je romansu 2021. godine, naredne su se verili, a ubrzo i dva puta venčali – u aprilu 2022. u Las Vegasu i četiri meseca kasnije na Aflekovom imanju u Džordžiji.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага