Претрага

Udahnite svom nakitu drugi život: Emili Ratajkovski od vereničkog prstena napravila “prstenje za razvod”

Emili Ratajkovski prsten

Postoji verenički prsten, postoji onaj koji se razmenjuje prilikom venčanja, poznatiji kao burma, a sada bi toj listi mogao da se doda i prsten za razvod ili, u bukvalnom prevodu, razvodni prsten. Baš takav komad nakita osmislila je Emili Ratajkovski.

Američka manekenka i glumica 2022. godine razvela se od Sebastijana Bera MekKlarda, s kojim ima sina Silvestera, ali nije, poput mnogih ljutitih i razočaranih žena, bacila verenički prsten i burmu u reku ili ih vratila bivšem mužu. Ne…

Emili Ratajkovski prsten

Naime, skupoceni komad sa potpisom brenda Alison Lou, koji je 2019. dobila kada je na pitanje želiš li da se udaš za mene odgovorila potvrdno, pretvorila je u – dva nova prstena.

Ideju je sprovela u delo uz pomoć juvelirke i prijateljice Alison Čemla, kreativne direktorke pomenutog brenda. S obzirom na to da je prvobitni prsten imao dva dijamanta, Alison je jednostavno razdvojila kamenje i ugradila ih u dva prstena, koja Emili sada nosi na malom i domalom prstu. Vrlo originalno.

Emili Ratajkovski prsten

Njen bivši suprug je, kako ga je opisala, serijski prevarant. Mnogi su se šokirali kada su čuli kako se ponašao prema jednoj od najzgodnijih žena sveta. No, kao što rekosmo, Emili nije pala u očaj, već je rešila da mu se osveti. Izgubila je muškarca kojeg je volela, ali nije želela da izgubi i dijamante koje joj je poklonio.

Tako je nastalo prstenje za razvod, kojim Emili Ratajkovski otvara novo poglavlje života. Ovaj projekat predstavlja njenu ličnu evoluciju, a ne sumnjamo da će pokrenuti i neku mini revoluciju u svetu nakita.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага