Претрага

Horoskop za novembar 2023. donosi sezonu Strelca i mnogo drame

Horoskop za novembar 2023

Horoskop za novembar 2023. u prvi plan stavlja predprazničnu euforiju, ali i potencijalne turbulencije. Ovo je vaš vodič za preživljavanje…

Ovan

Novembar vas podstiče da negujete samopouzdanje. S obzirom da se Saturnovo retrogradno kretanje završava, motivisani ste da snove manifestujete u stvarnost. Sa Venerom u Vagi, veze zauzimaju centralnu poziciju, a poverenje i otvorenost se umnožavaju. Mlad mesec u Škorpiji naglašava intimnost; pobrinite se da svoje želje saopštite autentično. Čuvajte se primedbi (Merkur u Strelcu), ali ne izbegavajte da se zauzmete za sebe. Sezona Strelca može doneti stresne situacije unutar porodice, kao i sa novcem. Ako budete u kontaktu sa rođacima dok Mars ulazi u Strelca, odigrajte mudro i ne ulazite u suvišne diskusije. Zvezde su ponovo gladne drame.

Bik

Zvezde istinski žele da vam prirede epski novembar, ali da biste nešto dobili, morate nešto i da date. Pre svega, prestanite sa odlaganjima. Nije isključeno da ćete imati jedan intenzivan razgovor (mi verujemo u vas!). Pripremite se za velike promene u društvenom životu kada Saturn završi retrogradno kretanje. Lažne prijatelje pustite da odu i ne osvrćite se. Iako zvezde ponekad šalju gruba upozorenja, istovremeno vas podsećaju da ste svoj najveći kritičar. Ne zaboravite da se razvedrite i da ovog meseca budete malo ljubazniji prema sebi. Sve vrste seksualnosti su okej! Ne pokušavajte da budete nešto što niste. Nikoga nećete zavarati, a sebe nećete usrećiti.

Blizanci

Novembar vas izaziva da uspostavite ravnotežu između slušanja i samorazumevanja ako želite da nastavite da svedočite napretku u odnosima (potencijalni uspesi na poslu). Zvezde naglašavaju važnost sna, jer odmor povećava produktivnost, uprkos činjenici da se često osećate kao da pucate od energije (zapamtite, vi ste društveni leptir Zodijaka). Verujte nam, Blizanci. Brigu o sebi i odmor želećete da održite do kraja meseca. Sezona je praznika, morate dati prednost zdravlju. Uprkos brojnim društvenim događajima, rezervišite vreme za relaksaciju. Vaš ključ za preživljavanje u sezoni Strelca je da postavite sebi prioritete, što će rezultirati samopouzdanjem, kojeg u vašem slučaju nikad dosta.

Rak

Bez obzira na to da li vas očekuju porodična okupljanja ili neka intenzivnija druženja, novembar insistira da poštujete svoju istinu. Ovo može biti teško i izazovno doba godine, posebno za nekoga kao što ste vi jer ste najsrećniji kod kuće. Možda trenutno prolazite kroz izazovne trenutke sa prijateljima (ne krivite prošlomesečno pomračenje!). Uz malu pomoć Merkura, glasnika bogova, pronalazite reči čak i za razgovor o teškim temama. Osim toga, imate izgovor koji je odobrio astrolog – ovog meseca morate da brinete o sebi.

Lav

Najizazovniji zadatak ovog meseca je da jasno držite svoje granice. Ali, evo nekih zabavnih vesti: kada se strogi Saturn kreće direktno, ne samo da se osećate srećno u ljubavi, već imate kosmičku dozvolu da budete sebični. Sve se svodi na to da što više brinete o sebi kako biste neoštećeni preživeli intenzitet sezone Strelca. Novembar kaže da je sasvim u redu zabaviti se i uživati u laganim tračevima sa prijateljima, ali da je još bolje napraviti pauzu od društvenih mreža kako biste izbegli (ili bar kontrolisali) pretpraznični presing. Voljeni Lavovi, poslednji vikend u mesecu biće izuzetno turbulentan ako ne povedete računa o sebi.

Horoskop za novembar 2023

Devica

Uprkos svim upozorenjima o prazničnoj drami, horoskop za novembar 2023. donosi obilje lepih vesti. Na primer, bez obzira na uobičajena upozorenja o ekonomiji, zahvaljujući potezima sa Venere ovo bi mogao da bude odličan mesec na poslovnom planu, za vaš novčanik ili neki kreativni projekat. Kada Saturn završi retrogradno kretanje, morate se osloboditi ljutnje. Držati svoje granice i hvatati se za zastarelu (i tešku) negativnu energiju, dve su različite stvari. Novembar insistira na tome da uvidite jasnu razliku između to dvoje.

Vaga

Zvezde insistiraju da se počastite. Priznajte da postoji kozmetički tretman ili spa-ritual o kojem već dugo maštate. Kada Saturn krene direktno, ova stroga planeta vas poziva i ohrabruje da se pokrenete. Promena frizure ili nova tetovaža izgledaće fantastično. Iako su svi upozoreni da bi kraj novembra mogao da bude napet, pred vama je sjajan period. Ponajviše zahvaljujući vladajućoj planeti Veneri, koja se vraća kući, u Vagu, i blagosilja vas ljubavlju, lepotom i izobiljem. Ali, sve je u glavi, shodno tome, nemojte biti škrti prema sebi ovog meseca.

Škorpija

Vaša sezona se završava, na scenu stupa Strelac, ali ne brinite. Neće vam biti dosadno (mada, kada nivo stresa krajem meseca dostigne svoj maksimum, poželećete da je drugačije). Saturn početkom novembra kreće direktno i traži od vas da prestanete da razmišljate o situaciji. Svet će vam dati dovoljno valjanih razloga da budete anksiozni. Mlad mesec u vašem znaku podstiče vas da probudite kučku u sebi. Poslednji dani novembra biće pomalo napeti, ali ako ste iskreni i direktni u nameri kako zaista želite da provedete svoje vreme, trebalo bi da sve bude u redu.

Strelac

Vaša sezona počinje ovog meseca, stoga – srećan vam solarni povratak! Nećemo reći Škorpiji da ceo novembar smatrate svojim vremenom. Potencijalna putovanja i familijarna okupljanja mogla bi da budu stresna. Ipak, dobar provod je zagarantovan. Stižu vam pokloni zavodljivog Marsa (dobre vesti za vaš seksualni život!) i pun Mesec sa idealnom dozom razvrata. Sve što treba da uradite je da se oslobodite straha koji vas sputava.

Jarac

Kako se bliže praznici, vaša rutina se menja, što će sa sobom potencijalno doneti izvesnu dozu stresa. Čvrsto se držite svog rasporeda i u tome istinski uživate. Novembar podstiče samorefleksiju; prema voljenoj osobi osećali ste ogorčenost zbog Saturnove retrogradnosti, a sada je vreme da se toga oslobodite. Imenovanje emocija umanjuje njihovu moć, pa vas ovaj mesec podstiče da zaronite u umetnost kako biste izrazili svoja osećanja i izbacili ih iz glave. Venerina tranzicija u vašu 10. kuću sugeriše priliku za potencijalne finansijske dobitke i priznanja. Dok Mars vruće glave prelazi u Strelca nije isključeno da ćete se osećati anksiozno, pa ne zaboravite na kvalitetan san.

Vodolija

Ako možete da priznate da ne znate sve, ovog meseca dobićete nešto za čim već dugo žudite. Niste uvek od onih koji svoje srce pružaju na dlanu, ali novembar vas moli da nekome ko vam je blizak i do koga vam je stalo date do znanja šta osećate. Praznici nam stižu, ljubavi nikad dosta. Ne ignorišite ove reči. Iako ne morate da slavite ništa što ne želite, dajte šansu okupljanju sa bliskim prijateljima ili članovima porodice.

Ribe

Horoskop za novembar 2023. nalaže da ovog meseca budete smeli, stoga, evo jednog profi saveta: biti hrabar znači biti svoj bez izvinjenja. Budite iskreni u pogledu želja, od seksualnih fantazija do toga kako želite da provedete predstojeće praznike. Ako u tome uspete, novembar je vaš mesec. Od vas se takođe traži da ne budete skromni i prihvatite da ste poželjni, voljeni i veoma cool. I još jedna važna stvar. Krajem meseca obavezno odvojte vreme za odmor. Novembar je buran, trebaće vam.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага