Претрага

Horoskopski znaci i brak: Ove kombinacije ostaju zajedno do kraja života

Horoskopski znaci i brak

Horoskopski znaci i brak

Da bi emotivna veza trajala i skladno funkcionisala, preduslov je da postoje ljubav i poštovanje, ali zašto neki parovi odmah počinju da pričaju o braku, dok drugi ni posle pet godina ne prave prvi korak ka matičaru?

Astrolozi imaju odgovor. Pojedini horoskopski znaci, tvrde, jednostavni nisu kompatibilni i njihova priča teško da može imati srećan kraj. S druge strane, neki kliknu na prvi pogled i tu nema greške.

Ako ste tek otpočeli potragu za savršenim partnerom, možda bi na listu poželjnih parametara, kao što su izgled, obrazovanje, životni stavovi, mogli da dodate i stavku – horoskopski znak.

Ukratko, stvari stoje ovako: Ovnovi se ne plaše prepreka i životnih izazova, osobe rođene u znaku Bika su razumne i praktične, za razliku od nepredvidivih Blizanaca. Rakovi su poznati po svojim dubokim emocijama, dok su Lavovi rođene vođe i vole da su u centru pažnje. Device karakteriše to što sve analiziraju do najsitnijih detalja, Vage ne vole samoću, a Škorpije krasi izuzetna senzualnost. Strelčevima je potrebna sloboda, Jarac je ozbiljan i disciplinovan, Vodolijama sve brzo dosadi, intuitivne Ribe sklone su sanjarenju.

Kada se sve sabere i oduzme, dobitne ljubavne kombinacije koje garantuju bračnu premiju su: Ovan i Strelac, Bik i Rak, Blizanci i Vaga, Rak i Škorpija, Devica i Jarac, Vodolija i Strelac, Ribe i Ribe.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага