Претрага

Hotel Viceroy Kopaonik: Zimska sezona sa pet zvezdica može da počne

Hotel Viceroy Kopaonik
Viceroy Kopaonik

Tradicionalno otvaranje zimske sezone na Kopaoniku održava se od 7. do 10. decembra, a ljubiteljima snega hotel Viceroy Kopaonik pruža jedinstvenu priliku da Ski Opening uz bogat program provedu u njihovom jedinstvenom ambijentu.

Posetiocima hotela koji žele da uživaju u pravoj zimskoj čaroliji, skijanju i praznicima, na raspolaganju su različite ponude, zbog kojih će svako poželeti da u narednim mesecima planira odmor baš u jedinom ski-in, ski-out rizortu sa pet zvezdica na Srebrnoj planini.

Hotel Viceroy Kopaonik
Viceroy Kopaonik

Hotel Viceroy Kopaonik – Početak zimske sezone kao uvertira

Da bi zimska sezona počela kako dolikuje, hotel Viceroy Kopaonik pripremio je posebno kreiran paket pogodnosti tokom Ski Openinga. Mnogi gosti koji su se uželeli pravog planinskog reseta, pored skijanja, moći će da se prepuste opuštanju posle uzbudljivog dana na stazama. Uz welness-tretmane u sveobuhvatnom SPA centru hotela, plivanje u otvorenom bazenu na idealnoj temperaturi s pogledom na snežne predele ili u hidromasažnom bazenu relaksacija je zagarantovana.

Begom iz grada do zimske čarolije

Posle otvaranja zimske sezone, praznici su tik iza ugla. Za sve one koji žele da osete čari zime sa pet zvezdica van grada, u pravoj snežnoj idili, ali i da se istovremeno osećaju kao kod kuće, hotel Viceroy Kopaonik je savršen izbor. U toplini prostranih soba i apartmana ili gastronomskim užicima u dva hotelska restorana, uz najdraže osobe, trenuci za pamćenje tek slede.

Roditelji i njihovi mališani mogu da se oprobaju u kreativnoj radionici pravljenja ukrasa ili da napišu pismo Deda-Mrazu, za koje će se Viceroy vilenjaci postarati da brzo stigne na Severni pol. D da bi praznični duh bio kompletan, biće organizovano i Viceroy božićno filmsko veče puno omiljenih ostvarenja koja asociraju na ovaj period godine.

Hotel Viceroy Kopaonik
Viceroy Kopaonik

Hotel Viceroy Kopaonik – Praznična gozba na svakom koraku

U restoranu koji predstavlja srce hotela, Mountain Kitchen, goste očekuje raskošna novogodišnja trpeza puna raznovrsnih specijaliteta, uz bogatu selekciju domaćih i internacionalnih vina za zdravicu novoj godini.

Oni koji žele da nauče neke nove veštine dok degustiraju barrel aged koktele sa rakijom ili neke od signature koktela Pique Ski bara, imaće mogućnost da ih naprave sami na času miksologije. Iskusni barmeni će biti tu da podele male tajne svoje magije i pripreme autentične zimske koktele.

Hotel Viceroy Kopaonik
Viceroy Kopaonik

10, 9, 8, 7…

Kako je ceo decembar u znaku odbrojavanja do Nove godine, hotel Viceroy Kopaonik pruža nezaboravnu zabavu tokom celog meseca. Svaki četvrtak, petak i subota rezervisani su za zimski štimung u Pique Ski baru uz nezaobilazne koktele, DJ-a i živu muziku koja će vas razmrdati sa stilom.

Onda kreće čuveno odbrojavanje – 3, 2, 1… 0! Srećna Nova godina! Prisetite se dragocenih trenutaka iz 2023, pripremite se za nove u 2024, a prepoznatljivi Viceroy vibe će svaki vaš zajednički trenutak učiniti magičnim!

Zato neka vaš izbor ove zime bude iskustvo sa pet zvezdica na svakom koraku, kome ćete se prepustiti zajedno sa najmilijima, a sve ostalo možete poveriti onima koji su pre svega i uvek domaćini – Viceroy timu. Vaša prva (pred)novogodišnja odluka je samo na klik od realizacije.

Posetite viceroyhotelsandresorts.com

Podelite:

Povezane vesti

Претрага