Претрага

Ines Atelier ima novu kolekciju koja spaja klasičnu eleganciju i moderan stil

Ines Atelier revija Contrast
Photo: Monika Pavlović

Brend Ines Atelier, čiji je zaštitni znak fantastičan spoj klasične elegancije i modernog stila, još jednom je očarao ljubitelje mode. Kreatorka Ines Janković, za koju kažu da je začetnica nekonvencionalnog talasa na ovdašnoj sceni, predstavila je novu kolekciju pod nazivom CONTRAST. Uz savršenu kombinaciju minimalizma i sofisticiranosti, revija je potvrdila težnju dizajnerke da stvori odevne komade koji ističu prirodnu lepotu žene i njeno samopouzdanje.

Ines Atelier revija Contrast
Photo: Monika Pavlović

Inspiraciju za reviju Ines je pronašla u suprotnostima koje živi i stvara.

„Moda je danas pomirila sve oblike, forme i prilike. Pronikla sam duboko u ono po čemu sam danas posebno poznata – u venčanicu koju sama nikada neću obući jer nisam osoba koja želi brak. Tragala sam za onim oko čega sam takođe isključiva. Veoma malo gledam televiziju i zato su novi modeli prikazani u prostoru filmskog studija. To je dokaz da se stvari spajaju u kontrastu i kreiraju savršenstvo. Moja misija je da svaka žena u sebi pomiri sve svoje uloge, sva lica, sve energije. Da prihvati sve verzije sebe kako bi bila najbolja“.

Ines Atelier revija Contrast
Photo: Monika Pavlović

Zajedno sa Ines na čelu art direktive bio je Marko Ivković, a kreatorka je istakla da CONTRAST nije samo modna kolekcija, već i poziv na putovanje unutar sebe, na istraživanje sopstvenih suprotnosti i prihvatanje svega što nas čini jedinstvenim. Jer, u konačnom zbiru, to je ono što nas čini lepim i zanimljivim – sposobnost da sjedinimo sve naše kontraste u jedinstvenu celinu.

Ines Atelier revija Contrast
Photo: Monika Pavlović

Njen dizajn odlikuju visoki standardi i kvalitet, kombinacija klasike sa modernim pristupom, a sve to zajedno stvara prepoznatljive statement komade, omiljene među najstilizovanijim damama sa naših prostora. Uz minimalistički koncept kao osnov stvaralaštva, Ines Janković i njen kreativni tim uvek imaju na umu savremene potrebe i želje žena, te se trude da kreacije Ines Atelier odražavaju njihov stil života.

Ines Atelier revija Contrast
Photo: Monika Pavlović

Zvezda revije održane u filmskom studiju bila je Jasna Đuričić. Proslavljena glumica na zanimljiv način je uvela publiku u predstavljanje kreacija kojima Ines obeležava 12 godina umetničkog rada.

Ines Atelier revija Contrast Jasna Đuričić
Photo: Monika Pavlović

U novim modelima iz prvih redova su uživale i Jelisaveta Orašanin Teodosić, Sara Jo, Duška Jovanić, Dunja Jovanić, Danijela Dimitrovska, Igor Todorović i mnogi drugi.

Ines Atelier revija Contrast Sara Jo
Photo: Monika Pavlović
Podelite:

Povezane vesti

Претрага