Претрага

Kejt Vinslet nas je oduševila ulogom u seriji Režim

Serija Režim Kejt Vinslet HBO
Warner Bros. Discovery

Nova HBO Original mini serija Režim (The Regime) preko noći je osvojila svet. Kancelarka Elena Vernham je, bez ikakve sumnje i dileme, jedna od najboljih uloga Kejt Vinslet, i prava je šteta što je slavna glumica propustila sezonu nagrada. Da je kojim slučajem na striming servis stigla nekoliko nedelja ranije, verovatno bi osvojila sve osim Oskara.

Serija Režim Kejt Vinslet HBO
Warner Bros. Discovery

Reč je o satiričnoj priči o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada. Nakon što neko vreme nije izlazila iz palate, kancelarka Vernham postala je paranoična i okrenula se nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku, kao čoveku od poverenja. Njegov uticaj na premijerku počinje da raste, a Elenini pokušaji da proširi svoju moć rezultiraju raspadom i palate i zemlje oko nje.

Serija Režim Kejt Vinslet HBO
Warner Bros. Discovery

Složenim geopolitičkim temama provejava crni humor, a Kejt je kao diktatorka u nekim trenucima toliko uverljiva, da ne znate da li da se smejete ili da se uplašite. Iako upravlja izmišljenom zemljom po ugledu na nekadašnje istočnoevropske režime, svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna. Ili možda nije.

Serija Režim Kejt Vinslet HBO
Warner Bros. Discovery

Ko voli Kejt Vinslet uživaće u svakoj sekundi njene glume, a serija Režim je više nego zabavna i sigurno će vas prikovati za male ekrane. Lepu oskarovku u stopu prati niz sjajnih kolega, pre svih zgodni Belgijanac Matias Šoenarts, ali i beskrajno šarmantni Hju Grant.

Serija Režim Hju Grant HBO
Warner Bros. Discovery

U projektu koji je prvobitno trebalo da se zove Palata glume i Gion Galien, Andrea Rajsenborou, Marta Plimpton. Reditelji su Stiven Fris i Džesika Hobs, a scenaristi Set Rajs, Sara DeLape, Gari Stejngart, Džen Spajra i Džuli Viner.

Serija Režim dostupna je na striming platformi HBO Max.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага