Претрага

Koja kafa odgovara tvom horoskopskom znaku

Kafa horoskop
Photo: Joshua Earle, @darjabarannik

Kafa pokreće svet. Doslovno. U svakom kutku planete ljudi vole da počnu dan uz šolju ovog popularnog napitka – gorkog, slatkog, s mlekom, bez ičega, svejedno. Ujutru nam prija jer ima moć da nas razbudi i otvori nam oči, a i u popodnevnim časovima, nakon posla ili za vreme pauze, volimo da se opustimo uz omiljenu kafu.

Neko voli domaću, neko nes ili espreso, nekome tokom vrelih letnjih dana najviše odgovara grčka varijanta, s ledom. Sve je lepše s Njom, i čitanje, i ćaskanje s prijateljima, i jutarnja prepirka sa članovima porodice…

A da li ste znali da svaki horoskopski znak ima svoju kafu? To može biti od pomoći kada stojite ispred kafeterije, a volite kafu u skoro svim verzijama, pa ne možete da se odlučite. Na kraju najčešće poručite onu koju uzimate svaki put, zar ne? Ali, kratak iskorak iz kafene zone komfora ume da bude veoma zabavan, verujte nam.

Konsultovali smo se sa zvezdama, koje odlično znaju kakva kafa odgovara svakom horoskopskom znaku. Proverite koja je vaša, jer – coffee makes the world go round!

Kafa horoskop
@darjabarannik

Ovan: Americano

Bik: Dalgona Coffee

Blizanci: Caffè breve

Rak: Iced Latte

Lav: Macchiato

Devica: Cappuccino

Vaga: Affogato

Škorpija: Nitro Cold Brew

Strelac: Red Eye

Jarac: Cortado

Vodolija: Matcha Latte

Ribe: Frappe

Podelite:

Povezane vesti

Претрага