Претрага

L’Oreal predstavio AirLight Pro, revolucionarni uređaj za brže sušenje kose uz manje energije

Loreal AirLight Pro fen za kosu
Promo

Na najuticajnijem globalnom tech događaju CES® 2024 u Las Vegasu, L’Oreal Grupa predstavila je uređaj za sušenje kose nove generacije AirLight Pro

Razvijen u partnerstvu sa kompanijom Zuvi, startapom osnovanim od strane vodećih naučnika, AirLight Pro koristi kombinaciju tehnologije infracrvene svetlosti i vetra kako bi se brinuo o kosi, čineći je vizuelno mekšom i hidriranom. Istovremeno je brže suši, optimizujući protok toplote na različitim tipovima kose i trošeći do 31% manje energije.

Loreal AirLight Pro fen za kosu
Promo

Primenjujući svoju patentiranu LightCare™ tehnologiju na fen za kosu, Zuvi je razvio proizvod prve generacije koji koristi infracrvenu svetlost i vazduh velike brzine kako bi efikasno osušio vodu na površini kose, čime se čuva unutrašnja vlažnost u samim pramenovima.

Za razliku od konvencionalnih fenova za kosu sa grejačima, AirLight Pro je opremljen posebnim sedamnaestokrakim brzim motorom i patentiranom infracrvenom tehnologijom koja se napaja volfram-halogenim sijalicama za efikasno sušenje kose bez prekomerne toplote. 

Loreal AirLight Pro fen za kosu

Tim od preko 100 inženjera, dizajnera, frizera i naučnika iz L’Orealove Divizije za istraživanje i inovacije i Zuvi sarađivali su na najsavremenijem industrijskom dizajnu AirLight Pro, kako bi razvio profesionalni alat za sušenje kose koji prevazilazi sve do sada poznate performanse. AirLight Pro pruža do 33% više hidratacije, do 59% vizuelno glatke i mekše kose, brže vreme sušenja i unapređeno korisničko iskustvo na osnovu povratnih informacija vodećih profesionalnih stilista. Takođe, ostvaruje do 31% manju potrošnju energije.

Loreal AirLight Pro fen za kosu
Promo

Nicolas Hieronimus, izvršni direktor L’Oreal Grupe, predstavio je inovativnu tehnologiju na CES® 2024 i detaljno opisao strateške investicije kompanije na polju novih tehnologija u industriji lepote. 

„Već 115 godina L’Oreal koristi nauku kako bi inovirao i pružao potrošačima nezaboravna iskustva na polju lepote, koja na najbolji način ispunjavaju njihove individualne potrebe. Sa AirLight Pro, u partnerstvu sa kompanijom Zuvi, dokazujemo da tehnologija može da unapredi performanse lepote i da istovremeno brine o kosi na potpuno drugačiji način, uz smanjenje uticaja na životnu sredinu. To je budućnost lepote čijem stvaranju težimo.“

Testiran od strane L’Oreala na više od 500 ljudi sa različitim tipovima kose, AirLight Pro je dizajniran da se prilagodi potrebama svakog pojedinca. Hardver, firmware i aplikacija savršeno sarađuju kako bi omogućili korisnicima prilagođavanje postavki prema individualnim potrebama.

Loreal AirLight Pro fen za kosu
Promo

„Više od decenije L’Oreal Divizija za istraživanje i inovacije stvara novu nauku lepote koju pokreće tehnologija: Proširenu lepotu (Augmented Beauty). Tehnologija koja zaista odgovara dugogodišnjim potrebama potrošača i daje vrhunske rezultate“, rekla je Barbara Lavernos, zamenica izvršnog direktora zadužena za istraživanje, inovacije i tehnologiju u L’Orealu. 

AirLight Pro će tokom ove godine biti lansiran na odabranim tržištima, poput Sjedinjenih Američkih Država i Evrope putem brenda L’Oreal Professionnel.

„Kao istorijski brend lider i pouzdani partner frizera od 1909. godine, L’Oreal Professionnel oduvek unapređuje profesionalnu industriju pionirskim inovacijama“, istakla je Anne Machet, generalna menadžerka za L’Oreal Professionnel. 

Podelite:

Povezane vesti

Претрага