Претрага

Louis Vuitton torba za sendviče je viralni hit

Louis Vuitton torba za sendviče

Farel Vilijams debitovao je za Louis Vuitton u junu 2023, kada je na Nedelji mode u Parizu priredio šou za pamćenje. Sedam meseci kasnije kolekcija je zvanično puštena u prodaju, a sa njom i famozna torba za sendviče koja je izazvala nezapamćeni hype. 

Nošenje ručka na posao jedan je od načina da se uštedi, osim ako se hrana pakuje u Louis Vuitton torbu za sendviče koja košta preko 3.000 dolara. Vilijams je, očigledno, bio inspirisan klasičnom papirnom kesom, ali je ona u njegovoj dizajnerskoj interpretaciji postala luksuzni aksesoar

Louis Vuitton torba za sendviče
Louis Vuitton

Umesto od papira, Farel je svoju torbu za sendviče napravio od fine goveđe kože, a potom je precizno savio kako bi oponašala originalni pandan. 

Torbu krasi Louis Vuitton natpis sa godinom osnivanja brenda, kao i efektna plava kopča, kako bi sendvič ili, pre će biti nešto dragocenije, bilo na sigurnom. 

Torba za sendviče ekskluzivno je puštena u prodaju 4. januara, u pop-up prodavnici brenda u Zapadnom Holivudu, po ceni od 3.130 dolara. Ovo, inače, nije prvi put da Louis Vuitton pronalazi inspiraciju u svakodnevnim (jeftinim) stvarima. U kolekciji za proleće / leto 2007. francuska kuća odala je počast plastičnoj kariranoj torbi na našim prostorima poznatoj kao krmača

Podelite:

Povezane vesti

Претрага