Претрага

Majli Sajrus je zvezda nove Dolce&Gabbana eyewear kampanje

Majli Sajrus Dolce & Gabbana
Mert Alas

Veoma je važno na koji način posmatramo svet oko sebe. Neko sve vidi kroz ružičaste naočare, pa mu je i život takav, uglavnom lep. Drugi vole da kriju oči iza tamnih stakala, ali ne zato što su pesimisti. Jednostavno, smeta im previše svetlosti, a ne treba smetnuti s uma i činjenicu da su naočare za sunce važan asesoar, za mnoge i statusni simbol, posebno ako nose neki skup potpis. Brend Dolce & Gabbana lansirao je novu kolekciju naočara za proleće/leto 2024. uz pomoć pop ikone 21. veka Majli Sajrus. Pevačica se rado odazvala pozivu čuvenog italijanskog modnog dueta, a kampanja, između ostalog, nudi i novu perspektivu glamura. 

Majli Sajrus Dolce & Gabbana
Mert Alas

Pred objektivom fotografa Merta Alasa Majli Sajrus je predstavila ultraženstvene modele oštrog i stylish dizajna, sa istaknutim logom kuće. Dok nas zavodljivo posmatra kroz stakla različitih oblika i boja, kroz spot se provlači njen singl Heart i osvaja nas zajedno sa naočarima. 

Novu Dolce & Gabbana eyewear kolekciju čine modeli za vid i sunce izuzetnih dizajnerskih rešenja, a nadasve autentični i glamurozni. Esencija prefinjene estetike, najkraće rečeno.

Model DG Crystal ističe se elegancijom i ekskluzivnim dizajnom u stilu mačjih očiju, a uključuje čak 670 sitnih kristala utisnutih sa strane, u dva dobro poznata inicijala, D i G. Suptilno nam skreću pažnju na činjenicu da su Domeniko Dolče i Stefano Gabana od prvog dana svoje saradnje posebnu pažnju poklanjali detaljima i vrhunskom umeću izrade. 

Majli Sajrus Dolce & Gabbana
Mert Alas

Oni koji preferiraju klasiku prednost će verovatno dati modelu DG Sharped i njegovim oštrim kvadratnim okvirima. U široke drške utisnuta je mala doza luksuza – potpis kreatora, a silueta je takva da se ove naočare mogu nositi u svakoj prilici. Ako nas pitate, možemo slobodno da ih proglasimo hitom predstojeće sezone, a imaju i sve predispozicije da postanu letnji klasik.

Majli Sajrus Dolce & Gabbana
Mert Alas
Podelite:

Povezane vesti

Претрага