Претрага

Mikro frenč je nenametljivi trend koji će ovog leta doživeti ekspanziju

Mikro frenč Margo Robi

Francuski manikir je bezvremenski klasik. Elegantan i delikatan, savršeno se prilagođava svakoj situaciji, u čemu se i krije njegova najveća tajna. Trendovi dolaze i odlaze, ali kombinacija savršeno uglačanih bledoružičastih noktiju i finih belih vrhova živi večno. Ljubiteljima kratkih noktiju i minimalističke završnice dopašće se i tradicionalni look u nešto drugačijem ruhu. Naime, pred početak proleća suptilno je osvežen i nosi naziv mikro frenč.

Barbi voli mikro frenč

Za sve je kriva Margo Robi, zvezda blokbastera Barbi i trenutno najtraženija glumica, koja je poslednjih meseci živela u najrazličitijim nijansama roze. Naziv mikro frenč skovala je njena manikirka Betina Goldštajn.

Jednostavni, prirodni nokti bili su savršen aksesoar lepe Australijanke kada se na svečanom ručku pred dodelu Oskara pojavila u jednako klasičnom autfitu, arhivskom Chanel kostimu iz 1994. godine.

Mikro frenč je današnja verzija tradicionalnog francuskog manikira, sa belim vrhovima izvučenim što je tanje moguće, a opet suptilno odvojenim od baze nokta. Svestran i perfektan dodatak svakom autfitu.

Drugi veliki plus – mikro frenč je jednostavan za održavanje, jer nude nijansa prikriva rast prirodnog nokta, što znači da ne morate da žurite u salon na korekciju.

Mikro frenč odlično izgleda na kratkim noktima, posebno kvadratnog oblika, što je još jedan trend iz devedesetih koji doživljava renesansu.

A ako kod kuće želite da uradite manikir u maniru Margo Robi, predlažemo da koristite tri esencijalne nijanse brenda Bio Sculpture: Creme, Rose i Spun Out of Dreams.

Mikro frenč Bio Sculpture
Podelite:

Povezane vesti

Претрага