Претрага

Mom, I Am a Rich Man: Otkrili smo hulahopke s porukom koje ističu individualnost

Hulahopke s porukom Saint Sass
Saint Sass

Dok ne stignu topli dani kada ćemo jedva čekati da se oslobodimo suvišne garderobe, na screni je hit prolećne sezone – hulahopke s porukom. Moda je bitna stavka današnjeg društva, odraz našeg načina života, pa nije ni čudo što su ove senzacionalne duge čarape tako brzo osvojile i trendseterke i aktuelne ikone stila.

Izborom garderobe šaljemo različite poruke i izražavamo lične stavove, a među statement komadima koje odavno svrstavamo u klasiku i bez kojih naš ormar ne bio bio kompletan važnu poziciju zauzimaju hulahopke.

Hulahopke s porukom Saint Sass
Saint Sass

Saint Sass, brend čiji su zaštitni znaci hrabrost i revolucionarne ideje, lansirao je koncept hulahopki s natpisom koje su se vrlo brzo zavrtele svetom i okupirale pažnju novih generacija koje insistiraju na iskazivanju stavova, a uz to su i modno osveštene.

Crne prozirne čarape od najkvalitentijeg materijala šalju kratke i duhovite poruke, ali isto tako ističu naše samopouzdanje i individualnost. Love is love, Girl power ili Future is female mogu da budu i podrška različitostima, društvenim pokretima, borbi za ravnopravnost.

Hulahopke s porukom Saint Sass
Saint Sass

Hulahopke s porukom možete da nosite kako god želite, u svako doba dana i noći. Kombinujte ih sa kratkom suknjom, šortsem, džemperom, košuljom, dubokim čizmama, patikama, baletankama… Svakom autfitu daju dozu šika i šarma, ali i nešto što je samo vaše, što u nekoliko reči opisuje vašu ličnost i stil.

Najpopularnija je jedna izjava superzvezde Šer iz 1996. godine. Slavna pevačica tada je ispričala nešto što bi se moglo nazvati anegdotom, a pretvorilo se u kultnu frazu: „Mama mi je jednom rekla: Dušo, skrasi se i udaj se za bogatog čoveka. Odgovorila sam: Mama, ja sam bogat čovek.“

Poruka je odmah shvaćena na pravi način i, eto, odjekuje skoro tri decenije, pa se našla i na ovim trendi čarapama.

Hulahopke s porukom Saint Sass
Saint Sass
Podelite:

Povezane vesti

Претрага