Претрага

Novi Guerlain parfem miriše na Maroko

Guerlain Neroli Plein Sud

Iz imperije Guerlain stiže još jedan mirisni novitet. Luksuznoj kolekciji L’Art & La Matiere pridružila se cvetno-začinska rapsodija Neroli Plein Sud. Već sama kutija u kojoj se krije bočica izgleda mistično i zove na nezaboravnu avanturu, a dizajn je pre mnogo decenija osmislio čuveni pisac Antoan de Sent Egziperi, otac Malog Princa.

Zalazak sunca u pustinji, topla svetlonarandžasta nijansa koja se spaja sa plavičastim horizontom… Umetničko delo sa istorijskim dodirom. Oldfashion putovanje sa pejzažom nekog zalaska u Maroku, uz sliku aviona jednomotorca kojim je upravljao slavni francuski književnik, ratni pilot i veliki prijatelj kuće Guerlain.

Guerlain Neroli Plein Sud
Guerlain

Neroli Plein Sud inspirisan je Marokom, otkriva parfimerka Delfin Želk. Nije to planirala, ali se, prilikom posete toj severnoafričkoj zemlji, zaljubila u miris nerolija, egzotičnog ulja koje se dobija iz cveta gorke pomorandže. Parfem otvara začinska kombinacija đumbira, kurkume i cimeta, srednje note čini neroli, dok su u bazi sandalovina i vetiver.

Guerlain Neroli Plein Sud
Guerlain

Senzualan i harizmatičan, Neroli Plein Sud vas vodi na fantastično letnje putovanje kroz pustinju, a nos će vam, osim nerolija, intirigirati i citrusne note, med, kao i začini koji će vas u nekom trenutku podsetiti na šarene pijace i živahnu atmosferu marokanskih gradova.

Nešto što bi nosio, na primer, Indijana Džons predratnih tridesetih godina prošlog veka, nešto što vuče na pustolovinu kakvoj je nemoguće reći ne, nešto što je kreirano i za žene i za muškarce, a što će osvežiti i začiniti predstojeće tople dane.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага