Претрага

Pamela Anderson bez šminke u novoj Proenza Schouler kampanji

Pamela Anderson Proenza Schouler

Pamela Anderson ponovo je u igri i ne planira da se zaustavi. Prošla godina definitivno je bila njena – objavila je memoare Love, Pamela, pridružila se ambasadorima brenda Pandora i postala jedna od najtraženijih muza modne industrije. 

Kada se u septembru pojavila na Nedelji mode u Parizu, u opuštenom odelu i bez trunke šminke, revije prestižnih kuća istog časa pale su u drugi plan. Ipak, skromno je poručila da joj nije bio plan da njen novi izgled postane viralan.

Evolucija pedesetšestogodišnje glumice, od vamp ikone dvehiljaditih, koja je favorizovala lateks i upadljivu plavu senku, do ponosne minimalistkinje u kreacijama luksuznih brendova, kao što je, recimo, The Row, svedočanstvo je neprolazne moći Pamelinog stila i personalitija. Ukratko, ona je živi dokaz da nikad nije kasno da promenite stvari i hrabro prihvatite novi izgled. 

Pamela Anderson Proenza Schouler
Proenza Schouler

S prvim danima nove godine stiže nam buster doza nove Pamele. Ovoga puta ona je lice prolećne kampanje njujorške modne kuće Proenza Schouler. Fokus je na fundamentalnim kvalitetima brenda i njihove žene – zrele, urbane, inteligentne, koja ne mora da žrtvuje mladalačko eksperimentisanje i igru. 

Sklona veštom miksovanju opuštenog i avangardnog izgleda na crvenom tepihu, Pamela Anderson je savršen predstavnik ovog etosa. Bez šminke i sa prepoznatljivom plavom kosom zalizanom unazad, zanosna glumica izgleda tako uverljivo u Proenza Schouler kreacijama elegantne konstrukcije i nekonvencionalnog stila.

Utisak za kraj? Moderno, cool i 100% Pam. 

Podelite:

Povezane vesti

Претрага