Претрага

Nova serija na Netflixu: Pogledali smo One Day i evo utisaka (bez spojlera!)

Serija One Day Netflix
Netflix

Serija na koju smo dugo čekali konačno je stigla na Netflix, i to u pravo vreme, pred Dan zaljubljenih. Sa junacima ove šarmantne priče o ljubavi i prijateljstvu mnogi će se poistovetiti, a možda ste je ranije već gledali, doduše na fimskom platnu. One Day… Prvo je, 2009, izašla knjiga i skoro istog časa postala bestseler. Dve godine kasnije, u filmskoj adaptaciji zaigrali su En Hatavej i Džim Sturdžis. No, serija je, kažu oduševljeni gledaoci, mnogo bolja, jer vernije predstavlja sadržaj knjige.

Serija One Day
Netflix

Sve počinje na Univerzitetu u Edinburgu 1988, gde Dekster i Ema provode noć zajedno, ali se dogovaraju da će ostati samo prijatelji. No, povezali su se na neki čudan i večan način koji im neće dati mira. Serija One Day majstorski prepliće njihove životne priče, koje se menjaju tokom vremena, ponekad vrlo burno. Prijateljstvo se produbljuje, ali uz snažnu međusobnu privlačnost.

Serija One Day
Netflix

Promišljena i snažna, serija One Day ispričana je kroz 14 epizoda, prikazujući šta njih dvoje rade na isti dan, 15. jula, kroz 20 godina. U glavnim ulogama su Ambika Mod i Leo Vudal. Izbor glumaca je bio čudan, ali autori tvrde da između postoji fantastična hemija. To ostavljamo vama da prosudite. Nećemo vam reći ni kraj. Jednostavno, ukrcajte se na Netflix i uživajte u jednom danu.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага