Претрага

Puding od crnog pirinča sa kokosovim mlekom i mangom po receptu Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou
Photo: Ditte Isager

Holivudska zvezda Gvinet Paltrou u svom kuvaru The Clean Plate predstavlja stotinak recepata koji se mogu prilagoditi i programima za detoksikaciju. Pojmovi zdravo i ukusno ne moraju da isključuju jedno drugo, tvrdi oskarovka, po čijim receptima možete da pripremite lagane i kvalitetne obroke.

Gvinet Paltrou kuvar The Clean Plate

Puding od crnog pirinča sa kokosovim mlekom i mangom

Sastojci za 2 osobe

– pola šolje crnog pirinča

– 2 šolje vode

– pola šolje punomasnog kokosovog mleka, plus 2 kašike

– jedna urma

– četvrtina kašičice soli

– pola oljuštenog i na kriške isečenog manga

U manjoj šerpi sjedinite crni pirinač, vodu, pola šolje kokosovog mleka, na kockice isečenu urmu i so, pa kada proključa, ostavite da lagano vri poklopljeno 45 minuta. Na polovini procesa promešajte, da se pirinač ne lepi za dno šerpe.

Puding od crnog pirinča raspodelite u dve činije i u svaku dodajte po kašiku kokosovog mleka. Odozgo stavite mango i poslužite.

Gvinet Paltrou puding od crnog pirinča sa kokosovim mlekom i mangom
Ditte Isager
Podelite:

Povezane vesti

Претрага