Претрага

Šminka za sva vremena po izboru Nene Ilić

Šminka za sva vremena Nena Ilić

Da li postoji šminka za sva vremena? Odgovor je – da! Iako kozmetičke kuće stare linije proizvoda često zamenjuju novim, skoro svaka ima neki svoj evergreen. Oni su godinama, pa i decenijama, u neseserima žena širom sveta, ali i u koferima vrhunskih šminkera, uprkos velikom broju noviteta u čije se promocije ulažu ogromne svote novca.

Koji su tvoji make up proizvodi za sva vremena, pitali smo Nenu Ilić, jednu od naših najboljih šminkerki.

MAC Studio Fix Fluid Foundation

Kada sam pre 24 godine počela da se bavim ovim poslom, na svaka dva-tri meseca odlazila sam u Budimpeštu ili u Beč da bih ga kupila. Za njim posegnem svaki put kada imam nedoumicu kako će neka koža reagovati na puder. Mnoge priče o šminkanju počinju sa kozmetikom MAC, jer je to prvi ozbiljan brend, uz Max Factor i Kryolan, koji smo upoznali.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Foundation

Ovaj puder ima srednju do jaču pokrivnu moć, a toliko ga volim zato što sam sigurna da će s njim šminka veoma dugo trajati, bez obzira da li je toplo ili osoba koju šminkam ima masnu kožu. U to sam se bezbroj puta uverila.

Max Factor Masterpiece Max

Maskaru koristim od kada se pojavila na tržištu – i za sebe i za klijentkinje.

Šminka za sva vremena Nena Ilić
Miomir Milić

Bioderma Sensibio H2O

Roze micelarna voda za osetljivu kožu godinama je moj verni saveznik.

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base

Mada je prvenstveno namenjena za suvlju kožu, ova krema odgovara svim tipovima. Korsitim je i za sebe i za klijentkinje, a čim otvorim teglicu vazduh ispuni divan citrusni miris.

KIKO karmini i sjajevi iz basic linije

KIKO proizvode sam ranije kupovala u Italiji, pa sam se izuzetno obradovala kada su stigli kod nas.

MAC Soft and Gentle Highlighter

Pojavili su se i mnogo bolji i mnogo lošiji, imam i jedne i druge, ali on je uvek tu, delom emotivno, zato što je tako dugo sa mnom, a najviše zato što je zaista dobar. Daje lepu blistavost i spada u kategoriju sigurica.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага