Претрага

Volite cvetne mirise? Stigao je novi Elie Saab Girl of Now

Elie Saab Girl of Now Rose Petal

Bio je jedva punoletan kada je davne 1982. počeo da osvaja svet mode. U međuvremenu je libanski dizajner izgradio ime u koje se zaklinju najlepše žene današnjice, filmske dive, muzičke zvezde, supermodeli, princeze. On je Elie Saab, vizionar čiji su modeli, posebno venčanice, oličenje glamura, elegancije, ženstvenosti i nadasve romantike.

U svoje kreacije utkao je i motive dela sveta iz kojeg potiče, misterioznog i zavodljivog Bliskog Istoka, a isti duh nose i mirisne note sa Elie Saab potpisom.

Elie Saab Girl of Now Rose Petal

Romantika na Elie Saab način

Kolekciji Girl of Now nedavno se pridružio peti član – Girl of Now Rose Petal, božanstvena cvetno-voćna rapsodija, savršena za nastupajuću toplu sezonu.

Gornje note su osvežavajuća azijska breskva, kineski sečuan biber i mandarina, srednjim spratom dominiraju tri sorte ruža i graciozna magnolija, dok bazu čine beli mošus i plavokosi šumarak.

Kompozicija je oslobođena suvišnih aroma i slatkih vibracija, a prednost imaju prozračne, čiste note koje slave žensku energiju, lepotu i senzualnost.

Za romantičnu princezu modernih shvatanja koja uživa u šetnji rajskim vrtom i za sobom ostavlja nezaboravan mirisni trag. Simfonija u savršenoj harmoniji sa prepoznatljivim Elie Saab kreacijama.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага