Претрага

Sve što treba da znate o novom Tom Ford Vanilla Sex parfemu

Tom Ford Vanilla Sex

U samom finišu prošle godine iz mirisnog ateljea jednog od najuticajnijih modnih dizajnera današnjice stigla je nova bočica upečatljivog naziva – Tom Ford Vanilla Sex Eau de Perfum. 

Pod snažnim uticajem devedesetih, koji se reflektovao na sve segmente mode i lepote, vanila je bila trendi nota 2023. Pretpostavljamo da vam nije nepoznat pojam vanila seks, ali o tome nekom drugom prilikom. Ovoga puta u fokusu je Tom Ford Vanilla Sex Eau de Perfum. 

Jedni ga opisuju kao agresivan miris za svaki dan, drugima je prva asocijacija toplina i privlačnost, treći kažu da je sve samo ne dosadan, običan i konvencionalan. I svi su u pravu. Četiri specifične note vanile ujedinjuju se u srcu parfema – vanila dobijena hladnom CO2 ekstrakcijom, tinktura vanile iz Indije (ekskluzivno samo za brend), apsolut vanile i ultravanil akordi. 

Tom Ford Vanilla Sex – Maksimalistička vanila u svom najčistijem obliku

“Vanilla Sex je još poželjniji uz primamljivu kompleksnost koja je nepogrešivo Tom Ford. Sve unapred stvorene pretpostavke o slatkoći vanile razbijaju note sandalovine i irisa koje pojačavaju neuporedivu sofisticiranost mirisa”, opisuje brend svoj novi parfem. 

“Jedan od najtraženijih sastojaka u modernoj parfemskoj industriji preuzima ulogu koja je sve samo ne obična – i daleko je od nevinog. Tom Ford Vanilla Sex je maksimalistička vanila u svom najčistijem obliku”, zaključuju. 

Plus! Chanel praznična kolekcija šminke slavi glamur dvadesetih

Podelite:

Povezane vesti

Претрага