Претрага

The Body Shop proslavio Dan žena na novoj lokaciji u Shopping centru Ušće

The Body Shop

Međunarodni dan žena, 8. mart, jedan je od najvažnijih datuma u kalendaru, a tim povodom u Shopping centru Ušće organizovana je lepa akcija. The Body Shop, brend čija je misija posvećena podršci feminizmu, borbi za jednakost i osnaživanju žena, obeležio je ovaj poseban trenutak u svojoj novoj prodavnici.

Događaj je okupio brojne dame koje su u sjajnoj atmosferi imale priliku da isprobaju veganske proizvode, ali i da uživaju u glasu sjajne Zoe Kida. Njen nastup bio je posebno emotivan, a pesma Žena dete, koju je izvela, dodatno je naglasila koliko je važno zavoleti dete u sebi i prihvatiti sebe onakvima kakvi jesmo.

The Body Shop Zoe Kida
Foto: Marina Bugarčić

Novim konceptom prodavnice The Body Shop ističe svoje korene, sa posebnim akcentom na strasti prema kreiranju zdravije budućnosti i održivih ekoloških rešenja. Sa elementima izrađenim od recikliranih materijala, ova prodavnica nije samo prostor za kupovinu, već i svojevrsni podsetnik da treba da budemo odgovorni prema planeti.

Na ovom jedinstvenom mestu pronaći ćete i kutiju u koju možete staviti iskorišćena pakovanja The Body Shop proizvoda. Oni se šalju na reciklažu.

The Body Shop
Foto: Marina Bugarčić

U skladu sa svojom posvećenošću društvenim vrednostima, brend je prošle godine sa Animal Rescue Serbia započeo kampanju Ruka gore za njih, ne na njih, čiji je cilj borba protiv zlostavljanja životinja. U okviru akcije Ruka gore za hranu na tone, u prodavnici u Ušću može se donirati hrana za napuštene životinje.

The Body Shop filozofija

The Body Shop je širom sveta poznat kao pionir filozofije da biznis može biti u službi dobra. Među prvima je integrisao sirove i prirodne sastojke u formule svojih visoko kvalitetnih proizvoda. Neumorno radi na podizanju društveno odgovornih standarda i posvećen je kampanjama koje daju glas onima koji ne uspevaju da se čuju. Danas, The Body Shop ima nekoliko hiljada prodavnica u više od 75 zemalja. Nudi oko 800 proizvoda koji nisu testirani na životinjama, od poznatog Shea Body Butter-a, do voljenog Tea Tree asortimana. Proizvodi brenda su 100% vegetarijanski, a od kraja 2023. i 100% veganski.

Podelite:

Povezane vesti

Претрага