Претрага

Viralna IKEA fotelja slavi retro duh prošlog veka

IKEA fotelja Dyvlinge
IKEA

Vintage stil u uređenju enterijera nastavlja da živi i u 2024. godini, što IKEA koristi na genijalan način. Kultni švedski brend izvlači iz svojih arhiva ideje za nove kolekcije, koje su istovremeno nostalgične i u duhu vremena. Treći segment retro linije Nytillverkad, kreirane u čast 80 godina kompanije, upravo je pušten u prodaju, a jedan komad probudio je posebnu pažnju – IKEA fotelja Dyvlinge.

IKEA fotelja Dyvlinge
IKEA

Iako je dizajnirana od modernih materijala, okretna IKEA fotelja pleni izrazito nostalgičnom estetikom. Reč je o replici modela Mila, koji je u katalogu iz 1967. godine predstavljen kao antistres fotelja. Biser švedskog dizajnera Gillisa Lundgrena sada živi novi život pod imenom Dyvlinge. 

IKEA fotelja Dyvlinge
IKEA

Efektna zelena fotelja uneće dinamiku u svaki enterijer, a ako ste ljubitelj minimalizma, tu je opcija u crnoj boji. Hromirana baza u obliku zvezde pruža elegantan i moderan balans masivnom plišanom sedištu.

A sad ono najbolje… Pronalaženje fotelje sa ovoliko stila za manje od 200 dolara nije lak podvig, tako da smo prilično uzbuđeni zbog cene!

@interiorbytim New IKEA chair before is goes officially live 🥰 do you like it ? It’s the DYVLINGE ✨ #interiordesign #homedecor #ikeafinds #decoinspiration #somewhereiwouldliketolive ♬ What Love Is – Zimmer90
Podelite:

Povezane vesti

Претрага