Претрага

Zaljubili smo se u milanski stan Tamare Kalinić

Stan Tamare Kalinić

Vodimo vas u stan Tamare Kalinić!

Ime Tamare Kalinić, jedne od najstilizovanijih žena sa ovih prostora, nalazi se na Tajmsovoj listi sto najuspešnijih influensera, što ne treba da čudi ako se ima u vidu da je na Instagramu prati milion i po ljudi. Njena reč odavno je postala zakon u svetu mode, pa mnoge devojke nastoje da kopiraju besprekorne odevne kombinacije koje gotovo svakodnevno predlaže na društvenim mrežama. Istovremeno, ništa manju pažnju privlači i životni prostor koji deli sa emotivnim partnerom, italijanskim modnim preduzetnikom Filipom Testom.

Stan Tamare Kalinić

Posle nekoliko godina provedenih u Parizu, Tamara se preselila u Milano. Iako je lokacija na kojoj se stan nalazi strogo poverljiva, najuspešnija influenserka iz regiona javnosti je predstavila deo enterijera koji je uredila prema postulatima minimalizma, vešto kombinujući retro i moderno.

Centralno mesto u stanu Tamare Kalinić, u kojem dominiraju beli i bež tonovi kao simbol jednostavnosti i elegancije, zauzima dnevna soba spojena sa trpezarijom.

Masivni mermerni sto sa šest stolica izgleda kao svojevrsno umetničko delo koje, osim nesvakidašnjeg lustera, obasjava i svetlost koja prodire kroz visoke prozore.

Kultna sofa Camaleonda u smeđoj i bež boji delo je čuvenog italijanskog arhitekte Marija Belinija.

– Od svih komada koje sam kreirao, Camaleonda verovatno poseduje najizraženiji osećaj slobode. Bezbrojne mogućnosti kombinovanja i uklapanja daju doživljaj savršenog komfora i autentičnosti, i to je njena najveća draž – rekao je o svom remek-delu Belini.

U sofisticirani ambijent perfektno se uklopilo nekoliko stočića različitih stilova, prelepa Taccia lampa, kao i starinsko ogledalo sa pozlaćenim ramom, koje je Tamara donela iz Pariza.

Stan Tamare Kalinić

Zidove spavaće sobe prekrivaju bež tapete, a jednostavan bračni krevet svetlosive nijanse Hermes posteljina.

Noćni stočići su savremenog dizajna. Osim diskretne lampe Vernera Pantona, jednog od najuticajnijih danskih dizajnera nameštaja i enterijera 20. veka, na njemu se uvek nalazi sveže cveće, najčešće elegantne bele ruže.

Kako izgleda stan Tamare Kalinić pogledajte u videu

Podelite:

Povezane vesti

Претрага