Претрага

Trudna Nina Seničar plenila elegancijom na kultnoj Vanity Fair zabavi

nina seničar Vanity Fair Party
Photo by Sarah Partain

Iako je u drugom stanju, Nina Seničar nije želela da prekida tradiciju. I ove godine zablistala je na postoskarovskoj Vanity Fair žurki, u izdanju kojim je zasenila mnoge velike zvezde, jer je, u svoj svojoj lepoti i raskoši, probudila uspomene na zlatno doba pokretnih slika.

Holivudu, a i svetu koji voli nostalgično-romantične osvrte u bolju prošlost, takvi stilski izleti uvek su zanimljivi. Zanosna Novosađanka, čiji se trudnički stomak sad već ističe, odabrala je dugu crnu haljinu otvorenih ramena i ultraženstvenog kroja, koji nikad neće izaći iz mode. 

Crna plišana toaleta sa diskretnim izrezom po sredini dekoltea delo je kuće MACH & MACH, osnovane u Gruziji, ali made in Italy. Iza ovog relativno mladog i uspešnog brenda ženske odeće, luksuznih cipela i asesoara stoje dve dizajnerke, sestre Nina i Gvantsa Maharašvili.

Inspiraciju pronalaze u ženstvenosti i ženskoj energiji koja pokreće planetu, u svojoj okolini, dinamici života, univerzumu. Nina Seničar se savršeno uklopila u njihovu viziju, pa je te večeri pred fotografe i ceo svet stala jedna savršena žena, otelotvorenje pojma diva iz najboljih holivudskih decenija.

Nina Seničar Vanity Fair Party
Photo by Sarah Partain

Autfit su upotpunile salonke sa visokom štiklom i potpisom brenda Gianvito Rossi, koji se oklanja na italijansku tradiciju i vrhunsko umeće izrade prefinjene obuće, efektan nakit iz juvelirnice David Yurman, kao i okrugla klač torbica L’Alingi London.

Nina Seničar Vanity Fair Party
Photo by Sarah Partain

Društvo lepoj Nini na glamuroznoj VF zabavi pravio je suprug, američki glumac Džej Elis, s kojim poslednjih godina živi u neposrednoj blizini fabrike snova gde i sama gradi karijeru.

Nina Seničar i Džej Elis Vanity Fair Party
Photo by Sarah Partain
Podelite:

Povezane vesti

Претрага