Претрага

Želite usne kao Amal Kluni? Birajte ove 3 nijanse crvenog ruža

Amal Kluni
Photo: Charlotte Tilbury

Ona je pametna, besprekorno obučena i predano posvećena ciljevima većim od nje same – malo je tako dobrih uzora u Holivudu kao što je Amal Kluni, ugledna advokatica za ljudska prava i bona fide zvezda. Mnogo pre nego što se udala za jednog od najpoznatijih glumaca današnjice, zanosna Libanka vodila je slučajeve visokoprofilisanih ličnosti, zastupajući premijere, predsednike i aktiviste. Uvek perfektno stilizovana, sa akcentom na ruževima smelih boja.

Beauty evolucija gospođe Kluni dokaz je da inteligencija i glamur ne isključuju jedno drugo, naprotiv. Amal može sve – i da pravno savetuje Džulijana Asanža, i da u dizajnerskoj haljini pozira na Kanskom festivalu.

Rođena kao Amal Alamudin, tokom blistave karijere pasionirano je skupljala najznačajnija međunarodna priznanja i nagrade. Godine 2013. upoznala je Džordža Klunija, zaljubila se i istog časa postala neprikosnovena zvezda. I danas, deceniju kasnije, ona je sinonim za predani aktivizam, baš kao i za voluminizirane uvojke i prepoznatljivi crveni karmin.

Amal Kluni
Charlotte Tilbury

Sorry, Džordž, crveni ruž je oduvek bio prava ljubav Amal Kluni

Lepa pravnica nije od onih ličnosti koje će vam na Instagramu otkriti omiljenu maskaru ili nijansu ruža, ali slavna britanska šminkerka Šarlot Tilberi, na sreću, jeste. Tako zahvaljujući njoj znamo gde da pronađemo sve te lepe boje koje u beauty arsenalu supruge Džordža Klunija zauzimaju počasno mesto.

Kada žudi za nečim smelijim, Amal obično bira vatrenocrvene nijanse, najčešće skarletnu, koja je sastavni deo njene klasične estetike. Za takve prilike Tilberi se oslanja na živopisnu nijansu Love Bite iz linije K.I.S.S.I.N.G.

Amal kluni
  1. Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G, nijansa Love Bite
  2. MAC Lipstick Matte, nijansa Ruby Woo
  3. Glossier Generation G, nijansa Zip
Podelite:

Povezane vesti

Претрага