Претрага

Znamo kako miriše prvi parfem Kajli Džener

Parfem Kajli Džener Cosmic
Kylie Cosmetics

Sećate se scene sa nedavne dodele Zlatnih globusa, kada se Timoti Šalame približio svojoj devojci Kajli Džener i zaljubljeno je pogledao, a ona mu odgovorila kratko volim te? Tako smo joj bar pročitali sa usana. Zgodni glumac izgledao je kao da je opijen njenim mirisom, toliko da pada u trans, ne mareći za svet oko sebe. Sada je jasno da to nije bilo slučajno. Taj miris je opojan, senzualan, zavodljiv… I kosmički! Baš tako se zove parfem Kajli Džener, Cosmic. Najmlađa milijarderka, koja poslednjih godina mrsi konce najvećim kozmetičkim imperijama, upravo je na listu proizvoda sa svojim potpisom dodala i prvi miris.

– Volim mirise koji su nezaboravni, koji imaju moć da obore sve sa nogu kada uđete u prostoriju, da se svi okrenu za njim, odnosno za vama. Opisala bih to kosmičko kao slatko, toplo, ukusno i potpuno opojno. Želela sam da napravim nešto što ljudi nikada ranije nisu osetili, što nije sa ovog sveta – rekla je Kajli.

– Uključili smo neke od mojih omiljenih nota poput zvezdastog jasmina, mošusa, vanile. Sadrži i akorde ambera, crvenog božura i kedrovine, koji daju posebnu draž toploj cvetnoj kompoziciji.

Parfem Kajli Džener Cosmic
Kylie Cosmetics

Inspiraciju je, otkriva, pronašla u cvetnim mirisima koje pamti iz detinjstva, a nosila ih je njena majka Kris Džener. Note božura u Cosmic-u bude nostalgiju.

I bočica je kosmička, oblikovana kao neka čudna materija koja lebdi kroz univerzum. Kajli je na sve mislila dok je stvarala parfem po svojoj meri, a i cena je popularna – 55 funti za 100 ml. Još jedna tajna njenog uspeha upravo su cene zahvaljujući kojima su proizvodi najmlađe milijarderke današnjice dostupni svima.

Parfem Kajli Džener Cosmic
Kylie Cosmetics

– Trudim se da izgledam što prirodnije. Nosim mnogo manje šminke nego ranije, a s kosom i dalje volim da eksperimentišem s vremena na vreme. Miris je final touch mog looka, i mora da bude prepoznatljiv. Kada sam završila rad na Cosmic-u, znala sam da imam nešto što bih želela da nosim svaki dan. Zapravo i danju i noću.

Parfem Kajli Džener Cosmic
Kylie Cosmetics
Podelite:

Povezane vesti

Претрага